Hírek

Pesti Broadway 2010A Budapesti Operettszínház szokás szerint két napra teljesen elfoglalja a Pesti Broadway-t! Szeptember 17-18-án évadnyitó fesztiválunkon sztárok lepik el a Nagymező utcát: a zenés népszínház minden műfajából - operett, musical, opera - felcsendülnek igazi ínyencségek. Az első napon karneváli, míg a másodikon retrohangulat uralkodik majd!

Este héttől kezdődik a buli Slágerparádé címmel. Filmzenék, operett-részletek és világslágerek csendülnek fel - másként. Sikerdalok, úgy, ahogy még soha senki nem hallotta, rendkívüli, csak itt és ekkor látható produkciókban! Akik színpadra lépnek: Bálint Ádám, Bódi Barbara, Bordás Barbara, Csengeri Ottília, Dolhai Attila, Faragó András, Fischl Mónika, Földes Tamás, Geszthy Veronika, Homonnay Zsolt, Kalocsai Zsuzsa, Kékkovács Mara, Kerényi Miklós Máté, Lukács Anita, Náray Erika, Oszvald Marika, Papadimitriu Athina, Peller Károly, Siménfalvy Ágota, Szabó Dávid, Szendy Szilvi, Szerényi László, Vadász Dániel, Vadász Zsolt, Vágó Bernadett, Vörös Edit.


Szeptember 18-án remélhetőleg az időjárás is kegyes lesz a közönséghez és a szereplőkhöz, de egy biztos: a Szép nyári nap nem marad el… A Neoton-musical dalai ezúttal kicsit másképpen csendülnek fel, illetve a sikerzenekar és a sikermusical népszerű számaira ezúttal táncolhatnak is nézőink. Legyen Ön a Broadway Parkettjének Ördöge - értékes színházjegyek várnak a nyertesre. Az első 12 jelentkező vehet részt táncversenyünkön - akár szólóban, akár párban. A nevezéseket a broadway@operett.hu címre várjuk. Azokat a szerencséseket, akik színpadunkon rophatják, külön értesítjük! Énekel és zsűrizi majd a táncosokat: Kerényi Miklós Máté, Náray Erika, Réder Nóra, Szabó Dávid, Szerényi László, Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi.

S mivel mással is zárulhatna majd ez a nap, mint egy igazi retropartyval. Este nyolctól a hatvanas-hetvenes-nyolcvanas-kilencvenes évek slágerei és a Budapesti Operettszínház sztárjaié a terep. Aki szeretné, nyugodtan táncolhat tovább - akár késő estig - segít ebben Bordás Barbara, a két nap műsorvezetője, Csonka András, Dolhai Attila, Homonnay Zsolt, Kékkovács Mara, Kerényi Miklós Máté, Mészáros Árpád Zsolt, Náray Erika, Peller Károly, Siménfalvy Ágota, Szendy Szilvi, Szerényi László, Vágó Bernadett és Vágó Zsuzsi.


Forrás: http://www.operett.hu

2010. 09. 10.
Copyright ©2009 - Szerényi László
www.netcube.hu - weboldalkészítés, webdesign, kereső optimalizálás, online marketing. Irányt mutatunk, megoldást kínálunk!